İDÇspor Nazilli’ye 3 Puan İçin Gitti

0
56

idçspor1Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçı için dün akşam saatlerinde Nazilli’ye gitti. Takım başında giden Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, sahaya mutlak puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Hafta boyunca çalışmalarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu idaresinde kendi tesdislerinde yoğun bir tempoda gerçekleştiren Kırmızı-Lacivertli ekip İDÇspor, dün akşam saatlerinde maçın oynanacağı Aydın’ın Nazilli ilçesine hareket etti. Karşılaşmanın oynanacağı Nazilli İlçe Stadyumunda yapacağı son antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak olan İDÇspor, galibiyet hedefine odaklanmış durumda.

Ligin üst sıralarını zorlayan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, güçlü rakipleri karşısında galibiyet arayacaklarını söylerken, karşılaşmadan mutlak puan alarak kentte dönek istediklerini belirtti. Çok acil olarak puan veya puanlara ihtiyaçları olduğunu söyleyen Bulgurlu; “İkinci devredeki ilk 2 maçımızdan 1’er puan çıkardık. Artık galip gelerek 3 puan almak istiyoruz. Buna da Nazilli deplasmanında gerçekleştirmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet bizim için çok kritik olacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here