İDÇspor, Körfez Deplasmanında! Hatayspor, Lider Tokat’ı Ağırlayacak!

0
73

spor-programSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu Kocaeli deplasmanında Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Ligin ilk maçında kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kırmızı-Lacivertli ekip, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu önderliğinde hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Pazar günü Kocaeli Alpaslan Türkeş Stadında oynanacak Körfez-İDÇ maçı saat 16.00’da başlayacak.

Yeni sezona galibiyet ile başlayan 2. Lig temsilcilerimizden Hatayspor ise ligin ikinci haftasında ilk hafta sonunda lider olan Tokatspor’u evinde konuk ediyor. Geçen hafta karşılaştığı Gümüşhanespor’u deplasmanda 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Bordo-Beyazlı Hatayspor, Tokatspor’u da yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Hatayspor-Tokatspor maçı Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda saat: 16.00’da başlayacak.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, oyuncularının hafta boyunca hırslı ve azimli bir çalışma yaptığını belirterek bu maçtan galip geleceklerini belirtti. Çalışmadan ve sahada mücadele etmeden başarıya ulaşılamayacağını kaydeden Teknik Direktör Taşyürek; “İyi hazırlandığımız bu önemli karşılaşmadan galibiyet ayrılacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarların büyük desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Payas, Derince ile Kırıkhan Yozgat ile

Öte yandan ilimizin 3. Lig temsilcilerinden Payas Belediyespor 1975’de Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda Derince Belediyespor ile karşılaşacak. İlk iki haftayı beraberlikle kapatan Mavi-Beyazlılar saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada galibiyet arayacak. Diğer 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor ise yine Pazar günü deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile zorlu bir puan mücadelesi yapacak. Kırıkhanspor’da tek hedef art arda alınan kötü sonuçları, alınacak bir galibiyetle unutturmak ve çıkışa geçmek! Haftanın programı takımlarımız için şöyle olacak: è è

Körfez Futbol Kulübü-İskenderun Demir Çelikspor

15 Eylül 2013 Saat 16.00

Kocaeli Alpaslan Türkeş Stadı

Emre Kosif, Abdurrahman Duman, Tuncay Çalıkoğlu

Hatayspor-Tokatspor

15 Eylül 2013 Saat 16.00

Hatay Atatürk Stadı

Ekrem Gerginci, Sezgin Altun, Ramazan Onat

Payas Belediyespor 1975-Derince Belediyespor

15 Eylül 2013 Saat 16.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Yakup Bakır, Mehmet Küçük, Mustafa Arıöz

Yimpaş Yozgatspor A.Ş.-Kırıkhanspor

15 Eylül 2013 Saat 16.00

Yozgat Şehir Stadyumu

Yiğit Peşin, Hulusi Akırşan, Resul Özdemir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here