İDÇspor İzmir’den Eli Boş Döndü!

0
54

idçspor8Evinde yenilgi yüzü görmeyen grup lideri Altınordu A.Ş. ile deplasmanda karşılaşan İskenderun Demir Çelikspor, bu zorlu karşılaşmadan eli boş döndü. Karşılaşmanın her iki yarısında yedi gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılan temsilcimiz, ligdeki kötü gidişini İzmir’de de sürdürdü.

Deplasmanda lider ile karşılaşan İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmaya kontrollü ve savunma ağırlıklı başladı. Yakaladığı ani ataklarla rakip kalede etkili olmanın yollarını arayan temsilcimiz Kırmızı-Lacivertliler, geliştirdiği ataklarda aradığı gole ulaşamadı. Ev sahibi ise etkili ataklarla kalemizde tehlikeler yaratırken, aradığı golü ilk yarının son saniyeleri içinde buldu. İlk yarının son düdüğü çalmadan etkili bir şekilde İDÇspor kalesine gelen ev sahibi Ozan Sol’un gölü ile 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından devrenin bitiş düdüğü çaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına, skoru eşitlemek adına sahaya çıkan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, rakip kalede etkili olmak istese de ev sahibi ekibinin defans oyuncuları buna müsaade etmedi. Temsilcimiz İDÇspor rakip kalede gol ararken, karşılaşmanın 72. dakikasında sahneye çıkan Altınordulu Arif, takımının ikinci golünü attı: 2-0.

Golden sonra oyunu rölantiye alan ev sahibinin üzerine giden temsilcimiz gol pozisyonları da buldu. İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 90. dakikasında Tanju ile bulduğu golün ardından farkı bire indirdi: 2-1. Bu golün ardından maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca İskenderun Demir Çelikspor, İzmir’den evine eli boş döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here