Bayanlar Bilek Güreşini Sevdi

0
156

bilek güreşi1İlimizde büyük bir ilgi altında gerçekleştirilen bayanlar bilek güreşi teşvik müsabakası sonuçlandı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen bilek güreşinde bayanlar bileklerini kolay-kolay büktürmediler. Müsabakalar sonunda kilolarında dereceye giren sporculara ödülleri verdi.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bayanlar bilek güreşi teşvik müsabakası Kanal Spor Kulübü’nde düzenlendi. Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal idaresinde gerçekleşen müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Hatay’da ilk defa düzenlenen ve centilmenlik sınırları içinde gerçekleşen bayanlar bilek güreşine teşvik müsabakasına toplam 25 sporcu katılım gösterdi. Müsabakada bayanlar bir birilerinin bileklerini bükmede epeyce zorlandılar.

Centilmence geçen karşılamalar sonunda Dilek İnal, Nermin Koçak, Sultan Danışman, Hülya Bakan ve Nurhan Mutlu kendi kilolarında birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Dereceye giren diğer sporculara da teşekkür belgesi verildi. Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal tarafından, turnuvada görev alan hakemlere de teşekkür belgeleri verildi.

Turnuva öncesi bir konuşma yapan İl Temsilcisi Kanal; “Bilek güreşi sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek amacıyla il genelinde teşvik müsabakaları gerçekleştirmekteyiz. Bu tür müsabakalar ile Hatay’da bilek güreşi ailemiz hızla büyüyor. Bu dostluk maçları, sporcularımızın, antrenörlerimizin ve hakemlerimizin kaynaşması bakımından çok iyi oluyor. Ayrıca bayanlarımızın da bu spora ilgi göstermesi ve katılması bizleri son derece mutlu etti. Bu turnuvanın devamı gelecek” dedi. Haber: Mehmet Zorkun

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here