İbrahim Gül; “Hüseyin Çelik Bir Ruh Hastasıdır!”

0
113

mhp-ibrahim gül7MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, MHP Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin yaptığı basın toplantısındaki konuşmasına yönelik, “Bize hakaret edilmesine izin vermeyiz” diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’i kınadı.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarında hakaret içeren cümleler olmadığını savunan İlçe Başkanı Gül, bu konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Gül; “Devlet Bahçeli’nin, AKP’nin yeni anayasa süreci hakkındaki beklentilerine karşılık vermemesi, Hüseyin Çelik’in yarım yamalak aklını tamamen başından almıştır. Devlet Bahçeli’nin açıklamalarında hakaret içeren cümleler bulunmadığı halde Hüseyin Çelik, ‘Bize hakaret edilmesine izin vermeyiz’ diyerek lağım kokan ağzından salyalar akmıştır!” dedi.

Asıl ZavallılarAKP Sözcüleridir!

Hüseyin Çelik’in, siyaset dünyasının en çirkef karakterine sahip olduğunu söyleyen Gül; “AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ramazan ayının hayır ve bereketinden de nasibini almamış bahtsız bedevi olduğunu son açıklamalarıyla bir kez daha ortaya koymuştur. Hezeyanları, suçüstü yakalanmanın tezahürüdür. Milletin hizmetkârıyız diyerek halkın oylarını alan, ancak PKK’nın hademesi olduğu gün yüzüne çıkan AKP’nin rezillikleri ortaya dökülmüştür. Bunun içindir ki asıl zavallılar, Hüseyin Çelik gibi AKP sözcüleridir” diye konuştu.

Açıklamalarında Hüseyin Çelik için “ruh hastası” ibaresini de kullanan Gül, MHP’nin varlığının, Hüseyin Çelik’in ruhi illetini şiddetlendirdiğini belirtti. Sözlerine Türk milletine seslenerek devam eden Gül; “Öncelikle milletimizin bilmesini ve emin olmasını isteriz ki Türk milletinin, Türk devletinin, Türk bayrağının ve Türk dilinin varlığı üzerinde söz söylemek; bir yanda siyasal Kürtçülerin ve onların terörist uzantılarının elini, diğer yanda kanlı emperyalist baronların elini tutanların hakkı da haddi de değildir” dedi.

Zamanı Gelince Kaçacak Delik Arayacaklar!

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının ruhuna uygun, ölçülü ve üsluplu konuşmasının Hüseyin Çelik için daha hayırlı olduğu yönünde uyarılarda da bulunan Gül; “Hüseyin Çelik ve onun gibiler zamanı ve günü geldiğinde arkalarında Tayyip Erdoğan’ı ve iktidarını bulamayacak, kaçacak delik arayacaklardır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here