“Huzurumuzu Siyasetin Üstünde Görüyoruz”

0
151

Antakya Belediye Başkanı Savaş, Birlik ve Beraberlik Buluşmalarını Sürdürüyor

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birlik beraberlik toplantılarına aralıksız devam ediyor.  Harbiye Beldesi Otel Sara’nın sahibi Muhsin Keremoğlu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Savaş’ın yanı sıra Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever, Harbiye Kariyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu, Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Yunus Öztürk, Harbiye Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Sabri Oduncu,  Gümüşgöze Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Erkan Mansuroğlu, Samankaya Köyü Muhtarı Mehmet Süner, Hatay Sağlık-Sen Başkanı Felaytun Gönç, AK Parti İl Kadın Kolları eski Başkanı Aynur Karaçete  ile Kariyer Mahallesi sakinleri katılım gösterdi.

Kariyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu yaptığı konuşmada, yapılan toplantının birlik ve beraberlik toplantısı olduğunu, bugüne kadar süre gelen kardeşlik bağlarının devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ziyaretleri çerçevesinde 18 aydır ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaştıklarını, ilimizde yüz yıllardır var olan kardeşlik bağlarının daha da pekiştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasında toplumun her kesimine büyük görev düştüğünü söyledi. Belediye Başkanı Savaş; “Biz buradaki huzurumuzu, çocuklarımızın geleceğini siyasetin üstünde görüyoruz. Siyasetin üstünde gördüğümüz içinde tüm renklerimizle bir arada birlik, beraber toplantıları yapıyoruz. Bu düşünce ve duygularla buradayız” dedi.

Hatay Muhtarlar Odası Başkanı Mahmut Gülcü de ziyarette konuşma yaptı. Gülcü konuşmasında Otel Sara sahibi Muhsin Keremoğlu ve Kariyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu nezdinde, Kariyer Mahallesi sakinlerine teşekkür ettiğini belirterek; “8 ay önce 8 kişi olarak kurduğumuz dernekte üye sayımız bugün itibari ile 400’ü aşmış durumdadır. Dernek üyesi muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Antakya Belediye Başkanımız sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş, bize birçok noktada birleştirici özelliğiyle destek olmaktadır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here