Deplasman Haftası

0
139

İlimizi Spor Toto 2. ve 3. Ligde temsil eden 4 takımımız da haftayı deplasmanda geçirecek. İskenderun Demir Çelikspor, Anadolu Selçukluspor ile İskenderunspor 1967, Sivas Dört Eylül Belediyespor ile Hatayspor, Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile Kırıkhanspor da Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşılaşacak. Maç saatleri ise bu hafta saat 13.30’da başlayacak.

Haftanın en sıkıntılı takımları ise İskenderunspor 1967 ile İskenderun Demir Çelikspor olacak. Zira Mavi-Turunculu ekip İskenderunspor 1967, haftalardır süren maddi imkansızlıklara bir türlü çözüm bulamadı. Deplasmanlara zar-zor giden ekibin Sivas deplasmanından nasıl bir sonuçla döneceği merak konusu. Teknik Direktör Can Güven; “Tüm sıkıntılarımızı unutup, Sivas deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesapları içindeyiz. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

İDÇspor ise bütün haftayı sakat ve cezalı olan futbolcularının yerini nasıl dolduracağını düşünerek geçirdi. Kırmızı-Lacivertli ekipte kaptan Salih, Hüseyin Düz, Erman, Mustafa  Soytaş ile Ömer Gür’ün sakatlıkları devam ediyor. Halil İbrahim ise kırmızı kart cezalısı olduğundan Anadolu Selçukluspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Anadolu Selçukluspor maçına genç ağırlıklı bir kadro ile çıkacağız. 5 sakat ve 1 de cezalı futbolcumuz var ama onların yerine takıma girecek olan genç futbolcularımız ellerinden geleni yapacaklardır. Buna inanıyoruz ve kendilerine güveniyoruz” şeklinde konuştu.

2. Lig Kırmızı Grupta ise zirveyi yakından ilgilendiren maçta Hatayspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya gelecek. Son maçta Pendikspor ile golsüz berabere kalarak bir puanla yetinmek durumunda kalan Bordo-Beyazlı Hatayspor ile Bandırma deplasmanında 3-2 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini alan K.Maraşspor arasında oynanacak bu maçın sonucu spor kamuoyunda merakla bekleniyor.

3. Lig 1. Grupta ilimizi temsil eden Kırıkhanspor’da yarın oynayacağı Anadolu Üsküdarspor maçında puan arıyacak. Teknik Direktörlüğe Ali Eren’in getirilmesi ile çıkışa geçen Kırıkhanspor, Anadolu Üsküdarspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde alt sıralarda yer alan Anadolu Üsküdar 1908 karşısında Kırıkhanspor’un galip gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. İşte Haftanın Programı;

Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor

4 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

Konya Atatürk Stadı

Mehmet Fatih Gökçe, Hüsnü Emre Çelimli, Can Savaşan

Sivas Dört Eylül Belediyespor-İskenderunspor 1967

4 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi

H.Hüseyin Yıldırım, Demircan Şerbetçi, Mehmet Fırat Darcan

Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Hatayspor

4 Kasım 2012 Pazar Saat. 13.30

12 Şubat Stadı

Mesut Çarık, Mehmet Kağan Bingül, Utku Tunavelioğlu

Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Kırıkhanspor

4 Kasım 2012 Pazar Saat: 13.30

Maltepe Hasan Polat Stadı

Sefa Demir, İlhan Akşakar, Serdar İla

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here