Homend Antakya’nın Zorlu Haftası!

0
69

homend antakya18İlimizi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde temsil eden Homend Antakya Belediye, bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. FİBA EUROCUP Avrupa Kupası Ligi mücadelesinde Adana Botaş’ı Antakya Kapalı Spor Salonunda ağırlayacak olan Homend Antakya yöneticileri, tüm sporseverleri destek vermeye davet ediyor. Temsilcimiz 3 gün sonra da lig mücadelesinde Orduspor’u ağırlayacak.

Homend Antakya Belediye, FİBA EUROCUP Avrupa Kupası Ligi mücadelesinde bugün saat 20.30’da ülkemizin diğer temsilcisi Adana Botaş takımı ile Antakya Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. Homend Antakya Belediye, 10 Kasım 2013 Pazar günü saat 17.00’de ise lig mücadelesinde Orduspor ile yine Antakya Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Antakya’nın melekleri bu hafta içinde oynayacakları her iki maçta da galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Homend Antakya Belediye’nin teknik kadro ve sporcuları her iki maça da çok iyi hazırlandı.

Önemli karşılaşmalar öncesinde açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, tüm sporseverlere bir çağrıda bulunarak bu iki önemli maçta Homend Antakya Belediye Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmamaya davet etti. Başkan Savaş; “Tüm hemşerilerimizi aileleri ile birlikte spor salonunda yerlerini almalarını ve takımlarına sahip çıkarak, destek olmalarını istiyorum. Takıma verilecek olan destek inanın çok önemlidir. Her iki maçta da taraftarların salonu doldurmasını ve takıma coşku ile destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here