Homend Antakya Belediyesinin Yabancıları En’ler Arasında

0
39

homend antakya2Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde mücadele eden temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, oynadığı 15 karşılaşmada topladığı 22 puan ile ligin ilk devresini 7’ci sırada tamamladı. Bu karşılaşmalarda başarılı maçlar çıkaran takım oyuncuları ise “enler” arasında da yerini aldı. Homend Antakya Belediyesinde Evanthia Maltsi ürettiği maç başına 21,1’lik sayı ile sayı liderliğini elinde bulunduruyor. Gintare Petronyte ise en çok blok yapan ikinci oyuncu oldu.

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile 7. sıraya gerilen temsilcimiz Homend Antakya Belediyesinde, son maçlardaki bu kötü performansa karşın yabancı sporcular ligde enler arasına girmeyi başardılar. Evanthia Maltsi maç başına ürettiği 21,1’lik sayı ile sayı lideri olurken, Gintare Petronyte maç başına 1,5 blok ile yine enler arasında 2. sırada yer aldı. Asist krallığında ise yine Evanthia Maltsi 5,4 asist ortalaması ile 3. sırada bulunuyor.

Pazar günü evinde saat 17.00’de konuk edeceği İstanbul Üniversitesi BGD maçının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, bu zorlu karşılaşmada taraftar desteğini yanında görmek istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here