Hatayspor’da 5’ci Transfer!

0
273

hatayspor3Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hatayspor, aynı lig takımı Gaziosmanpaşaspor’dan İbrahim Taylan Uzunoğlu’nu transfer etti.

Kulüp ikinci başkanı ve basın sözcüsü Sadullah Ergin, yaptığı açıklamada, Antalya’da ikinci yarı hazırlık kampını sürdüren takımın kadrosunu zorlu geçecek ikinci yarıda güçlendirmek için transferlere devam ettiklerini belirtti.

Jan Baram başkanlığındaki kulüp yönetiminin maddi ve manevi fedakarlığı sonucunda  Gaziosmanpaşaspor’un forvet oyuncusu Uzunoğlu’nu  renklerine bağladıklarını ifade eden Ergin; “Kulüp olarak, üst düzey takımlarda başarıyla forma giymiş İbrahim Taylan’ın Hatayspor’un şampiyonluk hedefine katkı sağlayacağına inanıyoruz. 1982 İzmir doğumlu olan İbrahim, sırasıyla Bucaspor, Göztepe, Altay, Yalova, Turgutluspor, Denizlispor, Karşıyaka, Diyarbakırspor, Bozüyükspor, Buğsaşspor, Eyüpspor, Akhisarspor, İDÇspor, Tokatspor ve Gaziosmanşaspor’da forma giydi. Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda 357 resmi maç yapan ver 108 gol atan Taylan, uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken santraforlar arasında yer alıyor” dedi.

İbrahim Taylan Uzunuoğlu, Hatayspor’un sol bek Caner Bulut, kaleci Göksal Özkara, sol açık Gökhan Ünver ve stoper M. Enes Sığırcı’dan sonra 5’ci transferi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here