Homend Antakya Belediye Bir Kez Daha Euro Cup’ta!

0
74

homend antakya (1)İlimizi, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde başarılı bir şekilde temsil eden Homend Antakya Belediyespor, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Euro Cup’ta ilimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. 5 Temmuz 2013 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde yapılacak olan kura çekimleri sonrasında gruplar ve Ekim ayında başlayacak olan karşılaşmaların tarihleri belli olacak.

Avrupa Kupalarına geçen yıl katılarak ilkleri yaşayan ve yaşatma imkânı bulan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’ini 7. sırada tamamlayarak, Euro Cup’a katılmaya hak kazanmış oldu.

Daha tecrübeli bir kadro oluşturmak üzere çalışmaların aralıksız olarak sürdüklerinin altını çizen Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Bu sene daha tecrübeli bir kadro oluşturmak sureti ile hem Türkiye liginde, hem de Avrupa Liginde çok daha başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Geçen sezona oranla bu yıl ligde ilk 5’i hedefliyoruz. Avrupa kupalarında ise ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyoruz” dedi.

Başkan Savaş, Euro Ligde Fenerbahçe, Galatasaray ve Kayseri Kaski takımlarının ülkemizi temsil edeceğini, Euro Cup’ta ise Homend Antakya Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Mersin, Tarsus ve Ceyhan takımlarının yer alacağını hatırlattı. Savaş, 5 Temmuz 2013 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde yapılacak olan kura çekimleri sonrasında gruplar ve Ekim ayında başlayacak olan karşılaşmaların tarihlerinin belli olacağının altını çizdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, geçen yıl ilk kez katıldığı Euro Cup’ta oldukça başarılı maçlar çıkararak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişti. Mavi-Beyazlı ekibin bu yılda iyi sonuçlara imza atması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here