HGC İskenderun Temsilciliğinden Emniyet Müdürüne Ziyaret

0
334

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve cemiyet üyeleri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı da hazır bulundu.

HGC üyeleri, karşılıklı sohbet havası içerinde gerçekleşen ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e yeni görevinde başarı dileğinde bulundular. İskenderun Temsilcisi Sönmez; “Yeni görevinizin İskenderun için sizler hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da can siper hane görev yapıyor. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düşüyor” dedi.

Basın Mensuplarını Önemsiyorum

Basın Camiasını önemsediğini kaydeden Emniyet Müdürü Güneş ise; “Sizler bizim sesimiz olarak kutsal bir görev yapıyorsunuz. Bu nedenle daima istişare halinde olmalıyız” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi ve teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Güneş, İskenderun’un potansiyeli yüksek bir bölge olduğunu, asayiş ve diğer özelliklerini en iyi şekilde analiz ettiklerini söyledi. Güneş, sorunların aşılmasında toplumsal bütünleşmenin önemine değinirken, bu nokta da halkımızın güvenliği adına birlikte omuz omuza çalışmaya gayret edeceklerini sözlerine ekledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here