Heyecan Yine Dorukta!

0
108

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Körfez İskenderunspor, Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında, Payasspor, Orhangazispor deplasmanında, Hatayspor ise Konya Anadolu Selçukspor depalsmanında puan arayacak. Kırıkhanspor’da sahasında Turgutluspor’u ağırlayacak. Erzin Belediyespor’un Cizrespor maçı ise TFF tarafından ertelendi, Erzin temsilcisi hükmen galip sayılacak ve 3 puanın sahibi olacak.

Haftayı Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında geçirecek olan Körfez İskenderunspor, rakibi karşısında 3 puan hedefi ile mücadele edecek. Geçen hafta sahasında berabere kalarak puan kaybeden Turuncu-Mavili ekip Van deplasmanından puan veya puanlar çıkartarak, düşme hattındaki diğer rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

körfez iskenderunspor (72)

Kırıkhanspor’da Birlik-Beraberlik Örneği

Kritik Turgutluspor maçı öncesinde Kırıkhanspor camiası ise birlik yemeğinde bir araya geldi. Kırıkhanspor tesislerinde düzenlenen moral ve motivasyon toplantısında futbolculara seslenen Başkan Sait İçlin, Kırıkhanspor gibi güzide bir kulübe başkanlık etme onurunu yaşadığına işaret ederek; “Burada Kırıkhan’ımızın öz evladı birçok yetenekli futbolcu yetişti. Kırıkhanlı olmayan birçok yetenekli futbolcu da ter döktü, hepsi de onurlarıyla mücadele ettiler. Bu hafta hepimiz için çok önemli olan zor bir maça çıkıyoruz. Ancak zor olan bu maç sizin gayretlerinizle kolay olabilir. Çünkü sizler birer şampiyonsunuz” diyerek futbolcularına moral verdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Hatayspor, hafta sonunda karşılaşacağı Anadolu Selçukspor maçı için Konya’ya gitti. Bordo-Beyazlılar, bugün maçın oynanacağı stadyumda son çalışmasını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Rakibini deplasmanda yenmenin hesaplarını yapan Hatayspor’da taraftarlar ise Konya’ya çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Bordo-Beyazlı renklere gönül verenler, Hatayspor Taraftarlar Derneği organizasyonunda Cumartesi akşamı (bugün) saat 22.00’de dernek binası civarından kalkacak olan otobüslerle Konya’ya gidecek ve takımlarına tribün desteği verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

hatayspor12

Van Büyükşehir Belediyespor-Körfez İskenderunspor

17 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.00

Van Atatürk Stadı

Ali Şansalan, Ömer Aslantekin, Ünal Ürkmez

Orhangazispor-Payasspor

17 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.00

Orhangazi İlçe Stadı

Gökhan Özbulut, Tolga Bakal, Bülent Uludoğan

Kırıkhanspor-Turgutluspor

17 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Çağdaş Altay, Ufuk Altunbaş, Murat Güçlü

Konya Anadolu Selçukspor-Hatayspor

17 Nisan 2016 Pazar Saat: 15.00

Büyükşehir Bld. Atatürk Stadı

Yiğit Arslan, Ercan Aydın, Ersin Erbay

Erzin Belediyespor-Cizrespor

(Ertelendi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here