Hedefte “Yarı Final” Var!

0
111

tekvando10Analig’de İlimizi Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübü Temsil Ediyor

Birçok dalda, gerek Türkiye Şampiyonası gerekse bölge turnuvalarında başarılar elde eden ve İskenderun’da faaliyet gösteren Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, tekvandonun gelişimi ve milli takıma altyapı oluşturulması adına kurulan “Analig”de mücadele ediyor.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce, sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması ve tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması için amacıyla birçok branşta “Analig” oluşturuldu.

8 ayrı bölgede yapılmakta olan Analig’in Tekvando branşında ise ilimizi temsilen Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları boy gösteriyor. Afyon’da yapılan gurupta mücadeleleri 14 Mart’ta başladı ve bugün son bulacak. Öz Şampiyonlar takımımız grup maçlarında derece yapması halinde, Akdeniz ve İç Anadolu illerinin bulunduğu gurupta yarı finallerde yer alacak.

Kulüp Antrenörü, Dünya Tekvando Federasyonu onaylı Siyah Kuşak 6. dan sahibi Mehmet Korhan nezaretinde çalışan Öz Şampiyonlar Kulübü Sporcuları arasında, geçen yıl yapılan Türkiye Tekvando şampiyonasında 1’ci olan Vildan Emre gibi tecrübeli sporcular da yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here