Hedef; Hocalarıyla Birlikte Milli Takım!

0
63

tekvando4Öz Şampiyonların Yıldızları Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları “Yıldızlar Türkiye Şampiyonası”na hazırlanıyor. Antrenör Mehmet Korhan, Öz Şampiyonlar Tekvando spor kulübü sporcularının, milli takımda kendisiyle beraber olmak istediklerini, bu yüzden şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Öz Şampiyonlar kulübü sporcuları, 12-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasına hazırlanıyor. Kulübün yıldız tekvandocuları, düzenli ve programlı çalışmalar yaparak müsabakaya iddialı gitmenin hesabını yapıyorlar.

Bu sene yıldızlarda “Dünya” ve “Avrupa” Şampiyonasının yapılacağından dolayı işi daha da sıkı tuttuklarını kaydeden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, milli takım kadrosuna girmekte ısrarlı davrandıklarını ve çalışmalarını da bu hedefe göre yaptıklarını kaydettiler.

Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörlüğünü de yapan, Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan ise Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularının, milli takımda da kendisiyle birlikte olmak istediklerini ve bunun için çok çalışmak gerektiğinin farkında olduklarını da kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here