Hatayspor Rövanş Maçında İnegöl’ü Ağırlayacak

0
95

hatayspor25Spor-Toto 2. Lig play-off çeyrek final maçı rövanşında, temsilcimiz Hatayspor, bugün sahasında İnegölspor’u ağırlayacak. Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, ilk maçta İnegölspor karşısında üstün oynamalarına rağmen galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakiplerinin grubun en iyi kapanan ve en iyi kontraya çıkan bir ekip olduğunu hatırlatan Taşyürek; “Rövanş maçında işimiz hiçte kolay olmasa da ümitliyim. Çünkü bu kez saha ve seyirci avantajı bizde olacak” dedi.

Bugünkü maç için “Sabırlı ve temkinli olmalıyız” değerlendirmesinde de bulunan Taşyürek; “Golü erken bulursak, sonucu lehimize çevirebiliriz ama gol gecikebilir. Taraftarımızla birlikte baskıyı kurabilirsek, rakibimizin tüm planlarını bozabilir ve Hatayspor’un adını yarı finale yazdırabiliriz” diye konuştu.

Bu sezon sıkıntılı bir süreç yaşadıkların da kaydeden Taşyürek; “Rövanşta belki işimiz zor olacak ama içimden gelen bir ses bu yıl şampiyon olacağımızı söylüyor. Ortada son 3 yılın büyük emeği var. Rabbim inşallah bu emeklerimizi bu kez boşa çıkarmayacaktır” şeklinde konuştu. Taşyürek, son olarak takımda sakat ve cezalı oyuncunun olmadığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan, bugün saat 16.30’da Atatürk Stadında oynanacak olan Hatayspor-İnegölspor maçında kardeş takım Kahramanmaraşspor taraftarlarının da Hatayspor’u desteklemek için Antakya’ya gelecekleri belirtildi. Hatayspor taraftarlarını play-off mücadelesinde yalnız bırakmama kararı alan Edeler Taraftar Grubu, bugün saat 11.30’da Hatay’da olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here