Hedef, Galibiyet ve 3 Puan!

0
44

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig’de yer alan temsilcilerimizi yarın zorlu karşılaşmalar bekliyor. İskenderun Demir Çelikspor ile Kırıkhanspor rakiplerini evlerinde ağırlarken, Hatayspor ile Payas Belediyespor 1975’te deplasmanda puan avına çıkıyor.

Ligin ikinci yarısına 1 puan ile başlayan İskenderun Demir Çelikspor, yarın ligin orta sıralarında bulunan Körfez Futbol Kulübünü konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesinde maçın hazırlıklarını tamamlayan Spor Toto 2. lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu maçta başarı için taraftar desteğini yanında görmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Lider Hatayspor ise, ligde kendisine en yakın olan Göztepe A.Ş ile arasında farkı korumak adına yarın Tokatspor’a konuk oluyor. Sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, teknik heyet tarafından galibiyet için sporcularına gerekli taktik ve çalışmalarının yapıldığını belirtti. Ergin, galibiyetin futbolcuların kendilerine verilen görevin yerine getirilmesi ile olacağını ve bu maçtan mutlak puan ile döneceklerine inandıklarını kaydetti.

Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 ise yarın lig ikincisi Derince Belediyespor’a konuk oluyor. Zorlu bir maça çıkacak olan temsilcimiz Payas Belediyespor, Derince deplasmanından mutlak puan veya puanlar çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin ikinci yarısına hızlı başlayan Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor da ligde kendisi ile aynı puanda bulunan Yimpaş Yozgatspor A.Ş.’yi yarın evinde ağırlıyor. Galibiyet serisi sürdürmek isteyen Kırıkhanspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamlarken, rakibinin elini boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Haftanın programı şu şekilde:

İskenderun Demir Çelikspor-Körfez Futbol Kulübü

2 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Osman Yiğit Uzer, Salim Duran, Salim Şanlıer

Tokatspor-Hatayspor

2 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Gaziosmanpaşa Stadı

İlkay Aydın, Tolga Bakal, Gökhan Yumlu

Derince Belediyespor-Payas Belediyespor 1975

2 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu

Hakemler: Sertaç Şaroğlu, Murat Demir, Segah Tunçkol

Kırıkhanspor-Yimpaş Yozgatspor A.Ş.

2 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Adnan Güngördü, Seyfettin Ünal, Mehmet Salih Mazlum

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here