Hedef, Bulundukları Yerden Yukarılara Çıkmak!

0
106

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Körfez İskenderunspor, yarın 5 Temmuz Stadında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Kulüp Başkanı Kazım Aydın, bulundukları konumdan bir an önce uzaklaşmak için galibiyetlere ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek; “Lider Yeni Malatyaspor ile oynayacağımız karşılaşmada tek düşüncemiz galibiyet. Tüm futbolcularımızda durumun farkında! Gün birlik günüdür. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın büyük desteğini bekliyoruz” dedi.

Son maçında grubun güçlü takımlarından Kocaeli Birlikspor’u yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Hatayspor ise bugün İzmir deplasmanında Altay ile mücadele verecek. İzmir’e umutlu gittiklerini kaydeden Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, alacakları galibiyetle play-off için önemli bir adım atacaklarını kaydetti. Bordo-Beyazlı futbolcular dagrupta son sırada yer alan rakiplerini ciddiye aldıklarını ve maçı önemsediklerini belirterek sahadan galibiyetle ayrılmak için iyi mücadele edeceklerini ifade ettiler. Dün İzmir’e giden Hatayspor kafilesi, maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizde bu hafta önemli mücadeleler yapacak. Kırıkhanspor sahasında İstanbulspor A.Ş.’yi konuk edecek. Payas Belediyespor, Erzincan Refahiyespor deplasmanında, Erzin Belediyespor ise Ankara Demirspor deplasmanında puan arayacak. Temsilcilerimizin bu haftaki maç programları şöyle olacak: è

Körfez İskenderunspor-Yeni Malatyaspor

12 Nisan 2015 Pazar Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Alper Ulusoy, Baran Eraslan, Barış Yüksektepe

Altay-Hatayspor

11 Nisan 2015 Cumartesi Saat 15.30

İzmir Atatürk Stadı

Ömer Murat Ülger, Muammer Uçar, Ali Etlikci

Kırıkhanspor-İstanbulspor A.Ş.

12 Nisan 2015 Pazar Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe

Aytaç Coşar, Ejder Yapıcı, Mert Türk

Erzincan Refahiyespor-Payas Belediyespor 1975

12 Nisan 2015 Pazar Saat: 14.30

Erzincan 13 Şubat Stadı

Serkan Ergün, Ümit Ambar, Önder Çalış

Ankara Demirspor-Erzin Belediyespor

12 Nisan 2015 Pazar Saat: 14.30

Cebeci İnönü

Mehmet Fatih Gökçe, Sebahattin Ayvazoğlugil, Gökhan Esen

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here