Hedef Avrupa Şampiyonası Organizasyonu!

0
259

boks heyeti yemek1Boks Hatay İl Temsilciliği yöneticileri, Türkiye Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonasını yöneten Boks Hakemleri ile bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesine büyük katkıda bulunan MKÜ Mücadele Spor Başkanlarını yemekli toplantıda ağırladı.

Türkiye Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonasını yöneten Boks Hakemleri ile bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesine büyük katkıda bulunan MKÜ Mücadele Spor Başkanları, Boks Hatay İl Temsilciliği yöneticilerince İskenderun’da ağırlandı. Heyete geçtiğimiz hafta sonu Limon Altı Lokantasında verilen yemekte balık ve künefe ziyafeti çekildi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinliğe, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemleri, Hakemler, MKÜ Hocaları, Boks İl Temsilciliği yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

boks heyeti yemek2

Bu etkinliğin ilimizde yapılmasının guru verici olduğuna işaret eden Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Hatay, Boks sporunda kısa sürede mesafe kaydetti. Gücümüzü bizlere destek verenlerden almaktayız. Hatay ilinin genel ilçelerinde bulunan temsilcilerim ve antrenörlerim görevlerini yerine getirdikçe boks gerekli seviyelere doğru hızla geliyor. İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve ekibini, İGC Başkanı Şehmus Aslan ile basın mensuplarımızı, boks hakemlerimizi, Boks temsilcilerimizi, MKÜ hocalarımızı aramızda görmekten ve onlara ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyorum” dedi. Erdener, Başkan Seyfi Dingil’in de katkıları ile İskenderun’da da bir Avrupa Şampiyonası veya Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonası düzenlemeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

boks heyeti yemek3

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise Türkiye Boks Federasyonu ilgililerine yönelik yaptığı konuşmada; “İskenderun, boks sporunu Türkiye’de üstlenecek seviyelerdedir. Biz büyük organizasyonlara açığız. Bir Avrupa veya Türkiye Şampiyonası düzenlemek için İskenderun olarak organizasyona talibiz. İskenderun Belediyespor olarak ringlerde ismimizi çok yakında duyacaksınız” diye konuştu.

boks heyeti yemek4

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan da İskenderun’da boks ateşinin kıvılcımının ateşlendiğini belirterek, Türk Boksuna İskenderun’dan çok sporcu hediye edilebileceğini de kaydetti.

Gece boyunca samimi ve sıcak sohbetler edilirken, kentimize gelen misafirlere bölgemize has Levrek Balığı ve Petek Pastanesinin misafirler önünde hazırladığı İskenderun Peynirli Künefesi ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here