Ak Parti’li Ekipten Belediye Başkanlarına Kutlama Ziyareti

0
69

dönmez ziyaret1İskenderun Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Dönmez ve beraberindeki ekip, dördüncü kez Payas Belediye Başkanlığı görevine seçilen Bekir Altan’ı makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun’ dileğinde bulundular.

Ak Partili belediye başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri gerçekleştiren Mehmet Dönmez, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i tebrik edip hayırlı hizmetler dilediler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaretin ardından Dönmez ve beraberindekiler Payas’a geçerek Belediye Başkanı Bekir Altan’a konuk oldular.

Seçimlerin gelip geçici olduğunu önemli olanın kalıcı dostluklar olduğunu belirten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dönmez’e aday adaylığı sürecinde gerçekleştirmiş olduğu üstün ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Dönmez’in ekip arkadaşlarıyla birlikte Ak Parti’nin bayrağını daha yukarılara taşımak adına yapılan tüm çalışmaların takdire şayan olduğunu vurgulayan Başkan Altan; “Tabi ki adaylık kısmet olmadı. Sizler o süreçten sonra Ak Parti’yi gerek bölgemizde gerekse de Türkiye çapında çıtasını daha da yükseltmek için çok çaba sarf ettiniz. Yaptığınız bu çalışmaları duyup da takdir etmeyen kalmadı. Bende sizin yaptığınız bu çalışmaları yakından izledim ve gurur duydum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan konuklarıyla belediyecilik anlamında da önemli ve altı çizilmesi gereken konularda tecrübe, bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Dönmez ise, Başkan Altan’ın Payas’ta adeta tarih yazdığını belirtti. 4. dönem insanların güvenine layık olmanın büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade eden Dönmez, tüm ekip arkadaşları adına Bekir Altan’a Hayırlı Olsun dileğinde bulunarak başarılarının devamını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here