HBB Zabıtasından Tablet Uygulaması

0
74

tablet-uygulamasi1Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın ortak katkılarıyla kentin düzenini sağlamak amacıyla insan odaklı belediyecilik anlayışını teknolojik yeniliklerle geliştirmeye devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerine verilen tablet eğitimleriyle belediye ve vatandaş arasındaki bilgi akışını hızlandırarak hizmetin yerinde ve zamanında zabıta ekipleri aracılığıyla ulaşmasını kolaylaştıracak.

Hatay’ın 15 ilçesinde sahada görev alan zabıta ekiplerine tabletlerin nasıl kullanılacağı konusunda eğitimler verildikten sonra saha ekiplerine 40 adet tablet dağıtıldı. Zabıta İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı saha da çalışan zabıta ekipleri Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan yazılım sayesinde denetimler sırasında meydana gelen her türlü sorunu, olayı ve tutanağı verilen tabletlerle yazılı, fotoğraf ve video olarak Zabıta Başkanlığı’na iletebilecek. İletilen bilgiler ortak veri havuzuna gelecek ve ekiplerin daha etkin görev almasını sağlayacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu yaptığı açıklamada; “Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte teknolojiyle eğitimi harmanlayarak zabıta ekiplerimizi tam donanımlı hale getirip vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti en doğru şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here