Payasspor, Hazırlık Maçlarını Sürdürüyor!

0
241

payasspor-50Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Mavi-Beyazlı temsilcimiz Payasspor, Pazarspor  ile yaptığı hazırlık maçından 2-2 beraberlikle ayrılırken, Bayburt Grup Özel İdarespor’u da 3-2’lik skorla mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, ikinci yarı öncesinde Antalya Kemer Limak Limra Oteli tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde devam ederken, hazırlık karşılaşmalarını da es geçmiyor. Mavi-Beyazlı ekip, Pazarspor ile yaptığı hazırlık maçından 2-2 beraberlikle ayrılırken, Bayburt Grup Özel İdarespor’u da 3-2’lik skorla mağlup etti.

Kemer Limra tesislerinde yapılan ve Antalya Bölgesi hakemlerinde Hakan Saka, Abdullah Yiğit ile Engin Alan’ın yönettiği Pazarspor maçında ilk yarıda atılan goller maçın skorunu belirledi. Payasspor ile PazarsSpor zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.

Pazarspor’un gollerini 8. dakikada Ali Batar, 29. dakikada İlhan Faruk Güler, Payasspor’un gollerini de 38. dakikada Resul Timurlenk, 40. dakikada da Eşref Koçak attı. Her iki takım Teknik Direktörleri, özel karşılaşmada kamp kadrosunda bulunan futbolculara forma giydirdi.

payasspor-51

Payasspor: 3 Bayburt Özel İdarespor: 2

Antalya Kundu’da yapılan özel karşılaşmada ise Payas temsilcisi, Bayburt Grup Özel İdarespor’u her iki yarıda atılan gollerle 3-2 mağlup etti. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Ömer Kalay, Ömer Çakaş ile Gürcan Aydın yönetti. 36. dakikada Eşref’in attığı golle Payasspor 1-0 öne geçti. 39. dakikada Bayburt Grup Özel İdarespor’dan Eren penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı: 1-1. Müsabakanın 57. dakikasında Sinan attığı golle Bayburt Grup Özel İdarespor’u 2-1 öne geçirdi. Payasspor, 64. dakikada Deniz’in penaltı golüyle yeniden eşitliği sağladı: 2-2. Karşılaşmanın 68. dakikasında Mustafa Yıldız attığı golle maçın skorunu belirledi: 3-2.

Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin ile Bayburt Grup Özel İdarespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı özel karşılaşmada kamp kadrosunda bulunan futbolcuların büyük bölümüne forma giydirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here