Hatayspor’dan Yeni Sezona Görkemli Başladı

0
187

hatayspor (14)2016-2017 Sezonu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilimizi temsil edecek olan Hatayspor, düzenlenen görkemli bir törenle yeni sezona ‘Merhaba’ dedi. 26 Ağustos Cuma günü Antakya Atatürk Stadyumunda düzenlenen törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Serdar Güven, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ile birlikte Hatayspor yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.

Bordo-Beyaz renklere gönül veren coşkulu taraftarın önünde tek-tek saha içinde kurulan platforma çıkan Hataysporlu futbolcular ve teknik kadronun heyecanı görülmeye değerdi. Karşılaştıkları ilgiden memnun oldukları gözlerinden okunan futbolcular taraftarı ve yönetimiyle bütünleşerek, yaklaşan lig öncesi moral depoladı.

hatayspor (15)

Düzenlenen törende taraftara seslenen Kulüp Başkanı Serdar Güven, yeni sezonda Hatayspor taraftarından karşılıksız destek ve sabır beklediklerini belirtti. Yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini de sözlerine ekleyen Güven; “Taraftarımızdan beklentimiz; bu takıma inanmaları ve gelecek başarılar için sabretmeleridir. Yapıcı eleştirilere de her zaman açığız. İnşallah el ele vererek Hatayspor’u en iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Gerçekleşen törende ateşli taraftarının yoğun ilgisi ve tezahüratları eşliğinde düşüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da Hatayspor’un dünü, bugünü ve yarını hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Savaş; “Hatay’ı çeşitli kategorilerde, çeşitli liglerde birçok takım ve kulüp temsil etmesine rağmen henüz hak ettiğimiz başarıyı yakalayabilmiş değiliz. Geçen sene şehrimizin takımlarından sadece Erzin Belediyespor başarılı oldu. Temennimiz ve çalışmalarımız Hatay’ımızın tüm takımlarının şampiyonluk elde etmesidir. Bunun için de elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” diye konuştu. Savaş, yeni yapılanma ile birlikte altyapıya büyük önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

hatayspor (16)

Hatayspor, Kırıkhanspor’a Boyun Eğdi

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve gerçekleşen bu anlamlı etkinlikle moral bulan Hatayspor, düzenlenen töreninin ardından Kırıkhanspor ile hazırlık maçı yaptı. Hatay’ın iki başarılı takımını karşı karşıya getiren mücadelede galip gelen taraf rakibini 3-1’lik skorla yenen Kırıkhanspor oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here