Hatayspor’da Transfer Atağı

0
120

hatayspor (10)Tokatspor’un Tecrübeli Forveti Taha Balcı Sözleşme İmzaladı

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında gösterdiği performansla ligde kalan ve yeni sezona kalıcı başarılar elde etme hedefiyle hazırlanan Hatayspor, kadrosunu tecrübeli ve başarı potansiyeli yüksek futbolcularla güçlendiriyor.

Yeni sezon öncesi iddialı bir takım kurarak şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Hatayspor, hücum bölgesini en son Tokatspor’da oynayan 1988 doğumlu tecrübeli forvet Taha Balcı’yı transfer ederek güçlendirdi.

Haziran ayı içinde gerçekleşen olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’in makamında, Cuma günü gerçekleşen imza törenine yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Yeni transfer Balcı ile hücum hattını güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Güven; “Ayakları yere sağlam basan bir kadro ile yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yönetim kurulumuzdan, teknik kadromuza kadar uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah el ele vererek Hatayspor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız. Geçen sene kadın basketbolcularımızın elde ettikleri başarıyı bu sene her branşta olduğu gibi futbolda da yaşamak istiyoruz. Hataylılar bu seneyi yine sporla içi içe geçirecekler. Yeni transferimizin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hatay’a şampiyonluklar yaşamak için geldiğini belirten Hatayspor’un çiçeği burnunda transferi Balcı ise Hatay’ı şehir olarak beğendiğini belirterek; “Başkanımızın ve yöneticilerimizin ilgisi beni çok mutlu etti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu seneye kadar Anadolu’nun birçok kulübünde top oynadım ve hepsinde de terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Bundan sonra Hatayspor’un başarısı için ter dökeceğim” dedi ve kendisini Hataysporlu renklere bağlayan imzayı attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here