Hatayspor’da Tarsus Maçı Hazırlıkları

0
58

hatayspor4Liderliği kaptırmanın hırsı ile bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, zorlu deplasmanda galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını hırslı ve inançlı bir şekilde sürdürüyor. Hafta başından bugüne kadar Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde kritik sınav olan Tarsus maçına hazırlanan Bordo-Beyazlı futbolcular, galibiyetin dışında bir sonuç düşünmüyor. Ligde geride kalan son 6 maçını da birer final olarak gördüklerini belirten Teknik Direktör Ahmet Taşyürek; “Kadro kalitesi olarak bu zoru başaracak güçteyiz. Futbolcularımda bu inancı yüreklerinde taşıyorlar” dedi.

Bu arada Hatayspor’un pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçında, Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla, karşılaşmayı sadece ev sahibi seyircisinin izleyeceği, misafir takım seyircisinin alınmayacağı kararına tepki gösteren Hatayspor camiası, bu kararı alanlara tepki gösterdiler.

Şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Hatayspor, bu hafta Tarsus, gelecek hafta da Malatya deplasmanına çıkarak önemli bir dönemeç yaşayacak. Bu iki maçtan alınacak 6 puan veya 4 puanın Hatayspor’un önünü açacağı belirtiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here