Hatayspor’da Kale Emin Ellerde!

0
213

hatayspor7Geçen sene son haftalarda kaçan şampiyonluk ve akabinde de katıldığı play-off finalinde bir üst lige çıkma hakkını kaybeden Hatayspor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Şampiyonluk parolası ile lige başlayacak olan Hatayspor, 2 kaleci transfer ederek, kalesini sağlam ellere teslim ediyor.

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Hatayspor, öncelikle kalesini sağlam ellere teslim etmek istiyor. Kulüp Başkanı Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi fedakârlık yaparak tecrübeli kaleci Ömer Kısa ile birlikte kariyerli kaleciler Taylan Aydoğan ve Fatih Öztürk’ü de renklerine bağlıyarak, 3 kaleci ile birlikte kaleyi sağlama aldı.

Ankara Kızılcahamam kampında takımda en fazla çalışan futbolcular arasında da kaleciler Ömer Kısa, Taylan Aydoğan ve Fatih Öztürk yer alıyor. Teknik direktör Ahmet Taşyürek ve kaleci antrenörü Metin Kantarcı nezaretinde günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan kaleciler, şampiyonluk mücadelesinde Hatayspor’un en büyük güvencesi olacak.

Aralarında müthiş bir dostluk oluşan 3 kaleci de 1 numaralı formayı kapmak için aralarında kıyasıya rekabet yaparak form durumlarını en üst düzeye çıkarmaya çalışıyor. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, Kızılcahamam kampına yaptığı ziyarette üç kaleciden övgüyle bahsederek takımın en sağlam mevkisinin kale olduğunu vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here