Hatayspor’da, Adana Demirspor Hazırlıkları

0
106

Spor Toto 1. Lig temsilcisi Hatayspor, hafta sonunda deplasmanda mücadele edeceği Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çift kale idman ile sürdürdü. Antakya Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen çalışmaların ilk 20 dakikası basına açık gerçekleşirken, Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut’ta açıklamalar da bulundu.

Kendi sahasında hazırlıklarına devam eden Hatay temsilcisinde basına açık ilk 20 dakikalık bölümde, ısınma hareketlerinin ardından grup halinde top çalışması yaptı.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut antrenman öncesi yaptığı açıklamada transfer ettikleri 5 siyahi oyuncunun geleceğe yatırım amacı ile takıma kazandırıldığını vurguladı. Adana Demirspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini de kaydeden Palut; “Bu maç öncesinde takımımızda Mehmet Tosun’un uzun süreli bir sakatlığı var. Onun dışında sakatlık ve cezalı sorunumuz yok. Yalnızca Bakary Nimaga’nın lisansı çıkmadığı için aramızda olamayacak.

Karim, Gomis, Josef, Stephan ve Maiga, bu 5 oyuncumuz da takıma transferi geleceğe yatırım amaçlı olduğu için onları kısa vadede kadroda beklememeliyiz. 5 tane siyahi genç oyuncumuz yatırım amacı ile yapılmış transferlerdir. Onların da kimisinin lisansı çıkmadı, U-21 takımı ile daha çok düşünülen oyuncular. Antrenmanlarına gelişimlerine bizlerle beraber devam ediyorlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here