Hatayspor’a Son Dakika Şoku!

0
118

hatayspor6Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor, önceki gün konuk olduğu ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a maçın uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. Hatayspor aldığı bu yenilgi ile şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.

Malatya deplasmanında maça iyi ve kontrollü bir şekilde başlayan temsilcimiz Hatayspor, karşılıklı ataklarla geçen ilk ayrı sonunda rakibi ile yenişemedi. İkinci yarıda da maç orta giderken karşılaşmanın 84. dakikasında Hatayspor Kalecisi Ömer Kısa, Yeni Malatyasporlu Muharrem Ozan Cengiz ile çarpıştı. Bu pozisyon sonrası her iki oyuncuya sağlık ekipleri müdahale etti.

Alt dudağı yarılan Ömer Kısa için hakem Emre Altun’un isteği üzerine sahaya ambulans girdi. Kısa ve Cengiz’in tedavilerinin ardından oyuna devam edildi. Yaşana sakatlık nedeniyle karşılaşma 8 dakika uzatıldı.

Uzatma anlarının 90+2. dakikasında gelindiğinde ev sahibinin geliştirdiği atakta Coşkun, topu Hatayspor ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra skoru eşitlemek adına Hatayspor rakip kaleye yüklense de bunda başarılı olamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Hatayspor’un, liderle arasındaki puan farkı 4’e çıktı. Bu arada maçta sakatlanarak dudağı yarılan Kaleci Ömer Kısa ve kafası bandajla sarılan oynayan Cengiz, maçın ardından ambulansla tedavi görmek için hastaneye kaldırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here