Körfez İskenderunspor’dan Muhteşem Geri Dönüş!

0
144

körfez iskenderunspor8Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Mustafa Aydın*** Tamer Tekbaş*** Barış Bakırcıoğlu***

Körfez İskenderunspor: Kadir** Onur*** Mehmet*** Halil İbrahim*** Mustafa Soytaş*** Hamza***  Salih*** Serdar**( Dk.77 Edim**) Murat** (Dk. 60 Deniz**) Doğan*** Arda** (Dk.46 Ömür**

Bandırmaspor: Kurtuluş* Fırat** Celal* Timur** Hacı Mustafa** Hakkı** (Dk. 80 Sertaç*) Onur* (Dk. 59 Ali*) Yasin* Tayfur* (Dk. 80 Lokman*) Serkan** Gökhan*

Sarı Kart: Dk. 42 Murat, Dk. 81 Mustafa Soytaş (K. İskenderunspor), Dk. 22 Fırat, Dk. 57 Onur (Bandırmaspor)

Goller:  Dk. 37 (pen) Arda, Dk. 75 Hamza, Dk. 88 Edim  (K. İskenderunspor), Dk. 25 Timur, Dk. 35 (Pen) Hakkı İsmet (Bandırmaspor)

Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Bandırmaspor’u iki farklı geriye düşmesine karşın mağlup etti. Maçı lehine çevirerek sahadan 3-2 galip ayrılan Körfez İskenderunspor futbolcuları, bu galibiyeti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hediye etti.

5 Temmuz Stadındaki zorlu karşılaşmayı Milletvekili Orhan Karasayar, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Sendika Genel Mali Sekteri Bayram Altun, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık taraftar topluluğu izledi. Protokol üyeleri karşılaşma öncesinde her iki kaptanları ve hakemlere çiçek takdim etti.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ilk dakikadan itibaren takım olarak rakip kaleye yüklendi. Golü bulan ise ani ataklarla gelen konuk ekip oldu. 25. dakikada sağdan gelişen atakta Hakkı’nın ceza alanına ortaladığı topu Timur, gole çevirdi: 0-1. Golün şokunu üzerinde atamayan temsilcimiz 35’te kalesinde bir gol daha gördü. Hacı Mustafa ceza alanı içerisinde Onur tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Hakkı gole çevirdi: 0-2.

Bu golden iki dakika sonra Körfez İskenderunspor’un atağında ceza alanı içerisinde topu karşılamak isteyen Mehmet, Fırat tarafından düşürülünce hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Arda, topu ağlarla buluşturdu: 1-2. İlk yarıda bu skor ila tamamlandı.

İkinci yarıda skoru eşitlemek adına rakip kalede baskı kuran temsilcimiz 75’te aradığı golü buldu. Doğan’ın ceza alanı içine ortaladığı topa iyi yükselen Hamza, kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 2-2. 88. dakikada bu kez öne geçen ev sahibi oldu. Halil İbrahim’in verdiği pasla ceza sahasına giren Edim plase bir vuruşla topu Bandırmaspor filelerine gönderdi: 3-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşman Körfez İskenderunspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

körfez iskenderunspor9

Galibiyet Sevinç Yarattı

Bandırmaspor’u, Arda, Hamza Gür ve Edim Demir’in attığı gollerle 3-2 deviren Körfez İskenderunspor’un bu galibiyeti kentte büyük sevinç uyandırdı. Maçı değerlendiren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Rakibimiz karşısında özellikle ikinci yarıda daha iyi futbol sergiledik. Zorlu bir karşılaşmanın ardından kazandığımız üç puan bizleri sevindirmiştir. Lig henüz bitmedi. Bundan sonra da tedbirli olmalıyız. Karşılaşmanın başından sonuna kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Protokol Ayakta Alkışladı

Karşılaşma sonunda alınan galibiyet camiada büyük sevinç yaratırken, protokolünde gereken desteği vermesi dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından, Körfez İskenderunspor futbolcularının galibiyet sevinci çığlıklarına, protokol ve karşılaşmayı izleyenler de ayakta alkışlayarak karşılık verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here