Hatayspor, Tuzlaspor’u 3 Golle Uğurladı

0
109

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve zirve yarışını sürdüren Hatayspor, 24. hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Tuzlaspor’u 3-0 yendi. Maça hızlı başlayan Bordo-Beyazlı kip Hatayspor 12. dakikada Tayfun ile öne geçti. 13. dakikada kazanılan penaltı vuruşu gole çeviren Mesut farkı ikiye çıkardı. Peş peşe goller bulan Hatayspor, dakikalar 34’ü gösterirken bir penaltı daha kazandı. Bu kez topun başına geçen Sinan Hatayspor’u 3 farklı galibiyete taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşma Hatay temsilcisinin 3-0’lık galibiyeti ilke sona erdi.

Erzin Bldspor, Bayrampaşa Deplasmanında 5 Gole Mahkum Oldu

Spor Toto 3. Lig 1.Grupta Bayrampaşa deplasmanına giden Erzin Belediyespor, Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanan karşılaşmada Bayrampaşa’ya 5-2 mağlup oldu.

Ev sahibi Bayrampaşa, karşılaşmanın 8. dakikasında Polat Güren ile öne geçti. 28. dakikada sahne alan Umut Koray Öz Erzin Belediyespor adına beraberliği sağladı. 37. dakikada ise Benhur Keser Bayrampaşa’yı bir kez daha galibiyete taşıdı. İlk yarıda son sözü 45. dakikada Bülent Kocabey söyledi. İlk devre Bayrampaşa’nın 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya gol arayarak çıkan konul ekip Erzin Belediyespor 69’da Nureddin Ersoy ile umutlandı. Ancak 79. dakikada Sefa Aktepe ve 88. dakikada Ahmet Güney Bayrampaşa’ya farklı galibiyet getiren golleri attılar. 64. dakikada kırmızı kart gören Kaan Aşnaz, Erzin Belediyespor’u maçın son bölümlerinde eksik bıraktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here