Hatayspor, Tuzla’dan Eli Boş Döndü

0
67

hatayspor-8Hatayspor, geçtiğimiz hafta sonunda çıktığı İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a 1-0 yenildi. Bordo-Beyazlılar, son derece isteksiz göründükleri maçta ortaya koydukları kötü oyunla haklı bir yenilgi aldı.

Maçın 11. dakikasında, Tuzlaspor Tuncay’la, 27. dakikada ise Hatayspor Taha ile penaltı atışından yararlanamadı. Maçta tek golü, 76. dakikada Tuzlaspor adına Ozan kaydetti. Hatayspor’un, geri kalan dakikalardaki beraberlik çabaları ise sonuçsuz kaldı.

Karşılaşmaya Tuzlaspor daha istekli başladı. Oyunu kontrolünde tutan Mavi-Beyazlı ekip, karşılaşmanın 11. dakikasında kazanılan penaltı vuruşundan Tuncay ile yararlanamadı. 27. dakikada bu kez elle kesilen topa hakemin verdiği penaltı kararı sonrası, Taha, Hatayspor adına atışı iyi kullanamadı ve topu avuta attı. Devre de 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda dakikalar 76’yı gösterdiğinde gelişen Tuzlaspor atağında topla buluşan Ozan, düzgün bir vuruşla topu Hatayspor ağları ile buluşturdu: 1-0. Maçı Tuzlaspor 1-0 kazanırken, Hatayspor kente eli boş döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here