Hatayspor Taraftarından Destek Mesajı!

0
87

hatayspor (13)Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, bir açıklama yaparak Pazar günü Lider Ankaragücü’nü konuk edecek olan Bordo-Beyazlı ekibe tam destek vereceklerini söylediler.

Hatayspor’un son iki haftada kaybettiği puanlarla play-off hattının gerisine düşmesinin taraftarları üzdüğüne dikkat çekilen açıklamada; “Bu sezon yeni bir yapılanma ve mali disiplin uygulamasına giren Hatayspor’un mütevazı bütçelerle mücadele ettiği ligde başarılı olmasını gönülden istiyoruz. Güneyin yıldızı Hatayspor’a ligin ilk yarısının son maçında Antakya’da karşılaşacağı lider Ankaragücü maçında başarılar diliyoruz. Takımımıza olan desteğimiz ve güvenimiz devam etmektedir. Teknik Direktör Fatih Kavlak hocamız ve futbolcularımız, Ankaragücü maçının önemini düşünerek bu maça iyi hazırlanmalı ve taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmalıdır.

Bu sezon taraftarlarımız zaman-zaman sevinmiş, zaman-zaman üzülmüştür. Lakin Başkentin köklü spor kulübü Ankaragücü maçında galibiyet sevinci yaşamak istemektedir. Hatayspor sevdalılarına hem 3 puan sevinci yaşatalım hem de Hatayspor’u play-off potasından uzaklaştırmayalım” ifadelerine yer verildi.

Konuk taraftarlar için geren misafirperverliğin gösterileceği de belirtilirken; “Ankaragücü taraftarları da Pazar günü oynanacak bu maça gelecek. Konuklarımıza Hatay insanına yakışır misafirperverliği ve centilmenliği göstereceğiz. Maçın dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşmesi ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik adına önemlidir.

Son çağrımız da tüm Bordo-Beyazlı taraftarlara. Lider Ankaragücü ile oynanacak maçta tüm Hatayspor sevdalılarını bu maça davet ediyoruz. Hep birlikte Hatayspor’u Ankaragücü maçında destekleyelim. Alınacak bir galibiyetin moraliyle devrenin son maçını sevinçle kapatalım” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here