Hatayspor Taraftarı Malatya’ya da Gidecek

0
144

hatayspor taraftar3Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetimi bu hafta sonu oynanacak olan Malatya maçına taraftar götürmek için çalışmalara başladı. Girişimler sonunda 4 otobüs ayarlandığı kaydedilen açıklamada Malatya’ya gidecek olan taraftarların forma ve atkıları ile gelmeleri çağrısı yapıldı. Otobüslerin Cumartesi gecesi hareket edeceği kaydedilirken ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“Hatayspor’un son maçta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 1-0 yenerek önemli bir galibiyet almasının sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu 3 puan, şampiyonluk yolunda inancın bir işaretidir. Sezon başından bu yana taraftarlar olarak Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimine, teknik heyete ve kaliteli kadromuza olan güvenimizi bugün bir kez daha ilan ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz geçen sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlamalarıdır.

Maçın iki şehir takımına yakışır centilmence geçeceğine olan inancımızla Taraftarlar Derneği olarak Malatya maçına taraftar götürme kararı aldık. Hatayspor’un galibiyetine ve sezon sonunda şampiyon olacağına inanan taraftarlar bizimle Malatya’ya gelsin. Hatayspor’un her zaman yanında olan Nadir Naseh 2 otobüs, Ali Güngör 1 otobüs, Mustafa Güney 1 otobüsle kampanyamıza destek vermişlerdir. Bu işadamlarımıza taraftarlar olarak teşekkür ederiz. Diğer işadamlarını ve kurumları bu konuda taraftara yardımcı olmaya davet ediyoruz.

Pazar günü Malatya’da oynanacak bu önemli maç için 12 Nisan Cumartesi gecesi saat 23.00’te Kanatlı Mahallesindeki Taraftarlar Derneği binası önünden Malatya’ya hareket edilecektir. Biz Hatayspor’a inanıyoruz ve bu önemli maçta başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda Hatayspor hiçbir zaman yalnız yürümeyecek!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here