Hatayspor Sahasında Puan Kaybetti, Liderlikten Oldu

0
71

hatayspor12.Lig Beyaz Grup lideri Hatayspor ile grupta play-off hesapları yapan İnegölspor arasında Antakya Atatürk Stadyumunda oynanan maç başladığı gibi golsüz sona erdi. İnegölspor maçında puan kaybeden Hatayspor, Giresunspor’un Göztepe’yi 1-0 yenmesiyle liderliği de kaybetti.

PFDK tarafından Hatayspor’a verilen seyircisiz maç cezası dolayısıyla Hatay-İnegöl maçını bayan ve çocuklar izledi, yüzlerce taraftarda Semt Pazarı üzerinde yer alarak Hatayspor’u destekledi.

Sahaya mutlak galibiyet için çıkan ve seriyi sürdürmek isteyen ev sahibi Bordo-Beyazlı ekip, oyunu rakip sahaya yığmaya çalıştı. 27.dakikada Güney Atılgan sol kulvarda topu alarak çizgiye indi ve ortaladı, altı pas içinde ki Ömer Bozan’ın vuruşu avuta çıktı. İlk devre boyunca iki takımın mücadelesi genelde orta sahada geçince maçın ilk devresi golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya ev sahibi yine atak başladı. 48. dakikada Güney’in pasında Hasan Küççük’ün ceza alanı dışından attığı sert şut auta gitti. 50. dakikada Halil’in 25 metreden vurduğu serbest atışı kaleci Ali köşeden kornere çeldi. Girdiği pozisyonları gole çeviremeyen Hatayspor’un baskısı her geçen dakika artsa da bu ataklar  gol getirmeyince maçta 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Göztepe’yi kendi sahasında 1-0 yenen Giresunspor liderliğe yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here