Hatayspor Play-Off Maçlarına Odaklandı

0
348

Uzun bir maratonun ardından Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Hatayspor, ligi 4. sırada tamamlarken, Bordo-Beyazlı ekip artık play-off maçlarına odaklandı. Play-off mücadelesinin ilk maçları 4 Mayıs Perşembe günü (yarın) oynanacak.

Ligin son maçında grup şampiyonu MKE Ankaragücü ile oynayan ve rakibine 2-0 yenilen 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, 34 haftalık periyordu, topladığı 59 puanla dördüncü sırada tamamladı. Grupta play-off oynamaya hak kazanan 4 takımdan biri olan Bordo-Beyazlı ekip, play-off maçını üçüncü Kastamonuspor ile oynayacak. Play-Off’un bir diğer karşılaşması ikinci Gümüşhane ile beşinci Menemen Belediyespor arasında gerçekleşecek.

Hatayspor, 2016-2017 play-off ilk maçında 4 Mayıs Perşembe günü saat: 16.00’da başlayacak maçta Antakya Atatürk Stadyumunda Kastamonuspor’u konuk edecek.

Kritik maç öncesi Hatayspor’da bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Kastamonu ile eşleşmenin değerlendirmesini yapmak üzere, Hatayspor Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Toksöz, Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz, Hatayspor Teknik Direktör İlhan Palut, Genel Koordinatör Gökhan Zan ve takım kaptanları, Osman Çalgın Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hedefimize Ulaşacağız!

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın Toksöz; “Emeği geçen tüm futbolcularımıza, hocalarımıza, teknik kadrodaki tüm arkadaşlarımıza ve bizleri destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Basın Sözcüsü Karadeniz ise; “Play-Off şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Zorlu bir döneme girdik. Sezon boyu futbolcu arkadaşlarımızın, teknik kadronun göstermiş olduğu performanslarından dolayı onları kutluyorum” diye konuştu.

Teknik Direktör İlhan Palut ise konuşmasında futbolcularına inandığının altını çizerek; “İnancım hiçbir şekilde kaybolmadı. Perşembe günü play-off maçlarına başlayacağız. İlk maçımızı evimizde Kastamonuspor ile oynayacağız. Bu turu geçmek için her şeyimizi ortaya koyacağız. Hedefimize ulaşmak için 12. adam olarak taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarla birlikte hedefimize ulaşacağız” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here