Hatayspor Nokta Transferlere Devam Ediyor!

0
135

hatayspor (19)Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetim kurulu, daha güçlü bir takım oluşturma adına dış transferde nokta atışlarına devam ediyor. Bordo-Beyazlılar 1 orta saha, 1 santrafor ve 1 de kaleci ile sözleşme imzalayarak toplamda 7 futbolcuya imza attırmış oldu.

Hatayspor son olarak play-off finalinde şampiyon olan Fethiyespor’un kadrosunda yer alan Halil Karataş, Kırıkhanspor’un santraforu Volkan Serim ve K.Maraşspor kalecisi Taylan Aydoğan’ı transfer ederek 3’er yıllığına kadrosuna dâhil etti.

Halil Karataş, Hatayspor’un yarım kalan şampiyonluk hedefini tamamlamaya geldiğini kaydederek, tek hedefin takımı direkt olarak PTT 1. Ligine çıkarmak olduğuna işaret etti. 1988 doğumlu Volkan Serim de Hatayspor’lu olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek; “İki yıldır gelmek istediğim Hatayspor’da şampiyonluk yolunda gollerimle katkı vermek istiyorum. Çok çalışarak bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaleci Taylan Aydoğan’dan 3 Yıllık İmza

K.Maraşspor’da üst üste iki şampiyonluk yaşayan File Bekçisi Taylan Aydoğan ise kendisini 3 yıllık Hataysporlu yapan imzayı Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’ın ofisinde attı.

Futbol alt yapısını Almanya’da aldıktan sonra Hollanda’da görev yapan Taylan, son iki sezonda Kahramanmaraş kalecisi olarak üst üste iki şampiyonluk sevinci yaşadı. Köklü ve kaliteli bir takıma gelmekten mutlu olduğunu belirten kaleci Taylan hedefi olan Hatayspor’a katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını açıkladı.

Hatayspor’da Kulüp Başkanı Jan Baram’ın spor kamuoyuna verdiği söz doğrultusunda her türlü maddi fedakârlık yapılarak şu ana kadar 7 futbolcu resmen takıma kazandırılırken, 3 futbolcuyla daha görüşüldüğü ve bu futbolcuların da Hatayspor’a kazandırmak için çalışmaların devam edildiği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here