Hatayspor İstenilen Düzeye Çıkıyor!

0
63

hatayspor6Hatayspor’un Ankara Kızılcahamam kampını değerlendiren Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, yeni sezona hazırlıklarının istenilen düzeyde iyi gittiğini belirtti. Ergin, başarı için taraftarlarının da tam desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kızılcahamam’da kampa giren Hatayspor’da 26 futbolcunun teknik heyet nezaretinde sıkı şekilde günde çift antrenman yaparak sürdürdüğünü söyleyen Basın Sözcüsü Ergin; “16 günlük Kızılcahamam kampı 7 Ağustos tarihinde sona erecek. Futbolculara verilecek 3 günlük izinin ardından 10 Ağustos tarihinde Bolu’da ikinci kamp dönemi başlayacaktır. Yeni transfer edilen 10 futbolcu ile kadronun daha güçlendiği Hatayspor, iç transferde de futbolculara 3’er yıllık imza attırarak, 2016 yılına kadar kadroyu korumuştur. Hataysporlu futbolcular fizik ve kondisyon yanında aynı zamanda mental olarak lige hazırlanıyor.

Grubumuzda mutlaka güçlü takımlar var ama biz Hatayspor sevgisi odağında birleşir ve kenetlenirsek tüm engelleri birlikte aşarız. Hatayspor sezona şampiyonluk hedefi içerisinde girerken iç ve dış engeller önümüze çıkabilir. Bu konuda spor kamuoyunun ve tüm taraftarlarımızın tam desteğini alırsak tüm engelleri aşar ve mutlu sona ulaşabiliriz. Geriye kalan kombinelerin satışını bu hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu konuda da herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan taraftarlar için orijinal forma çalışmasının sürdüğünü belirten Ergin; “Bu arada taraftarlarımızın isteği ve talebi üzerine Adidas marka orijinal Bordo-Beyaz formaların bağlantısını yapmış durumdayız. Hataysporlu futbolcuların giyeceği bire bir formaların aynısını ilan edeceğimiz mağazalarda satışına başlanacak. Forma satışlarının beklenen ilgiyi göreceğine inanıyoruz” diye konuştu. Ergin, Hatayspor konusundaki her gelişmeyi anında spor kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğini de duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here