Hatayspor, İlk Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

0
249

hatayspor14Yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlık çalışmalarını Bolu’da sürdüren Hatayspor, ilk hazırlık maçında Gürcistan’ın 2. Lig takımlarından FC Saburtalo’yu 3-1 yendi.

Bolu Koru Otel çim sahasında oynanan maçta Hatayspor’un ilk golünü Onur Garip atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Devrenin son dakikasında Gürcistan ekibi beraberlik golünü atınca ilk devre 1-1 tamamlandı. Hatayspor, ikinci yarıda Taylan Eliaçık ve Bilal Gücüyetmez’in golleriyle maçı 3-1 kazanmayı bildi.

Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, FC Saburtalo maçında 22 futbolcuya forma şansı verirken iki takım halinde Hatayspor’u iki devrede sahaya sürdü. Bordo-Beyazlıların fizik ve kondisyon açısından iyi seviyede oldukları gözlendi.

Hazırlık dönemi hakkında açıklama yapan Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, şampiyonluk hedeflerini yenilerken, kendilerine inanan ve güvenen tüm Hatayspor taraftarlarını sezon sonunda mutlu etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini, bu yolda başarılı olmak için mutlaka birlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here