Hatayspor Bir Puanla Döndü!

0
70

hatayspor-8Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, hafta sonu Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçta 0-0 berabere kalarak bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Hafta içinde kendi sahasında Eyüpspor ile oynadığı maçtan mağlup ayrılan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, bu mağlubiyeti unutturmak için çıktığı Etimesgut deplasmanından da istediğini alamadı.

Etimesgut Belediye Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk bölümlerinde her iki takımda savunma güvenliğini ön planda tutarak oyunda üstünlük kurmaya çalıştı. İlk yarıdaki mücadelenin büyük bir kısmı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takımda zaman-zaman yakaladığı fırsatları golle sonuçlandıramayınca ilk 45 dakika golsüz berabere sonuçlandı.

Hatayspor, Etimesgut Belediyespor maçının ikinci yarısına biraz daha hırslı ve derli toplu başlasa da bir türlü yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Maçın ikinci 45 dakikasında da her iki takımda gol atmadı ve 90 dakika başladığı gibi golsüz sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Hatayspor puanını 20’ye yükseltirken, ev sahibi takım Etimesgut Belediyespor’da puanını 18 yaptı. Ligde oynanan diğer maçlarda Menemen Belediyespor kendi sahasında Ankaragücü’nü 4-3 yenerken, Gümüşhanespor ise kendi sahasında Kastamonuspor’u 3-2 mağlup etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here