Hatayspor Akademi Seçmelerine Büyük İlgi

0
116

hatayspor seçme1Gelecek Adına Önemli Adım!

Spor Toto 2. Ligde yer alan takımlarımızdan Hatayspor’un, geleceğin futbolcularını yetiştirmek, kendi A takımına ve Türk futboluna kazandırmak adına başlatıldığı Hatayspor Akademi Seçmelerine Antakya ve çevre ilçelerinden de gösterilen büyük ilgiyle yapılmaya devam ediliyor.

Hatayspor Akademi Seçmelerine geçtiğimiz Çarşamba gününden itibaren Osman Çalgın Tesislerinde devam ediliyor. Seçmelerin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü söyleyen Hatayspor Altyapıdan Sorumlu yönetim kurulu üyeleri Emir Kavvasoğlu ve Mustafa Çalışkan; “Hatayspor Altyapı Koordinatörü Mehmet Kakil’in önderliğinde tüm altyapı hocalarının hazır bulunduğu seçmelerde ilk gün 1995-1996-1997-1998-1999-2000 doğumlu gençler yer aldı. İlk gün 5 deneme maçında 120 sporcuyu izlemeye alan altyapı antrenörleri, yetenekli gördüğü futbolcuların isimlerini yazarak listeye aldılar.

Deneme maçlarında çok sayıda futbolcunun yeteneklerini sahaya yansıttıkları gözlenirken, üç gün süren altyapı seçmelerinde geleceğin Hatayspor’unu oluşturma adına önemli adımlar atılmıştır. Jan Baram Başkanlığındaki Hatayspor yönetimi bir yandan A takımı hedefe taşıyacak diğer yandan altyapıya önem vererek geleceğe yatırım yapmaya devam edecektir” dediler.

Hatayspor’un altyapısına girmek ve futbol kariyerini burada sürdürüp, gelecekten daha üst noktalara gelebilmek için gençler, seçmelerde kendilerini gösterme imkanı buldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here