Hatay’ın Melekleri Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

0
122

Yenilenen kadrosu ile hem lige hem de Avrupa’ya hızlı bir giriş yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Adana temsilcisi Botaş’ı ağırladı. Pazar günü oynanan maçta rakibini 67-52 yenen Hatay’ın Melekleri, sezonun ilk iki maçını kazanarak yoluna kayıpsız devam etti.

Antakya Spor Salonunda oynanan mücadeleye Hataylı sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmaya Paris, Mitchell, Snytsina, Bahar ve Abdelkader ilk beşiyle başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilk çeyreği 23-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında üstün oyunun sürdüren Hatay temsilcisi soyunma odasına 35-28 üstün giren taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı yüksek tempo ve kontrollü oyun ile başladı. Paris’in pota altından bulduğu sayılarla skor üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi, üçüncü çeyreği de 51-40 üstün kapattı. Karşılaşmanın final çeyreği de seyir zevki mücadeleye sahne oldu. Mavi-Beyazlılar, rakibinin kendini yakalamasına izin vermedi ve mücadeleden 67-52 galip ayrılan taraf oldu.

Mücadelenin en skorer ismi ürettiği 22 sayı ile konuk takım Botaş’tan Eldebrink olurken, ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Paris, 12 sayı ve 15 ribauntla galibiyette büyük pay sahibi oldu.