Çukurova Derbisi Arsuz Karaağaçspor’un

0
242

Stat: Karaağaç Belediye Tesisleri

Hakemler: Yusuf Alper Abalı*** Okan Barcın*** Kadir Akıllı***

Arsuz Karaağaçspor 1967: Sedat*** Sinan*** Tolga*** Ferit*** İbrahim*** Akan*** Hakan** (Dk. 71 Sercan**) Muhammed** (Dk. 77 Abidin**) Henry*** Serer*** Süleyman** (Dk. 46 Ömer Şimşek***)

Kürkçüler Amatörspor: Zafer* Kazım* Ulaş* Gökhan** Ahmet* Erdeniz** (Dk. 86 Civan*) Turhan** Dıe Moussa** Fatih* Gökhan* (Dk.68 Burak*) Süleyman** (Dk. 72 Zülkifi*)

Sarı Kartlar: İbrahim, Akan (Arsuz Karaağaçspor 1967), Erdeniz, Turhan, Die Moussa, Gökhan, Süleyman (Kürkçüler Amatörspor)

Kırmızı Kart: Dk.80 Ömer Şimşek (Arsuz Karaağaçspor 1967)

Goller: Dk. 68 Ömer Şimşek, Dk. 80 Abidin Faruk Köşkeroğlu (Arsuz Karaağaçspor 1967)

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967, kendi saha ve seyircisi önünde Kürkçüler Amatörspor’u 2-0 mağlup etti. Arsuz Karaağaçspor 1967 takımına galibiyet getiren golleri Ömer Şimşek ile Abidin Faruk Köşkeroğlu attı. Çukurova Derbisi olarak adlandırılan karşılaşmayı Hatay ve Adana bölgesinden 3000’e yakın taraftar topluluğu izledi. İlimiz temsilcisi Arsuz Karaağaçspor 1967, ligde topladığı 5 puan ile 7. sırada yer alıyor.

Ligde iyi bir futbol ortaya koymasına karşın bunu bir türlü skora yansıtamamanın sıkıntısını çeken Arsuz Karaağaçspor 1967, bu sıkıntısını Kürkçüler Amatörspor karşısında çözdü. Turuncu-Beyazlı ekip, evinde konuk ettiği rakibini 2-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu. Kulüp Başkanı Nevzat İnan, haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, elde edilen bu galibiyeti seriye bağlayacaklarını belirtti.

Başkan İnan; “Bu Başlangıç, Devamı Gelecek!”

Sahalarında aldıkları 3 puanı değerlendiren ve galibiyeti tüm Arsuz halkına armağan ettiklerini belirten Başkan İnan; “Çok mutluyuz! Hakkımız olanı aldık. Bu bir başlangıçtı. Elde ettiğimiz bu galibiyeti önümüzdeki haftalarda da sürdürüp, galibiyet serisi yakalayacağız. Kürkçüler Amatörspor takımı karşısında takımızı ilkleri gerçekleştirmiş oldu. Ligde ilk goller atıldı ve ilk galibiyetimizi de almış olduk. Elde edilen bu başarıdan dolayı gerek teknik heyeti gerekse futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti; Kaymakamımız Musa Sarı’ya, Belediye Başkanımı Nazım Culha’ya, Emniyet Müdürümüze ve tüm takıma gönül veren taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Takım Genel Kaptanı Hasan Tümkaya da, iyi bir futbol ortaya koyarak, haklı bir galibiyet aldıklarına inandıklarını söyledi ve bu zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Takıma verilecek desteklerle daha büyük başarıların geleceğine inandığını da sözlerine ekleyen Tümkaya, ayrıca bu güzel futbol sahasını modernize ederek bölgemize kazandıran Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci’ye ve emeği geçen tüm bireylere, camiası olarak sonsuz teşekkür ettiklerinin de altını çizdi.