Hatay’ın Melekleri Galatasaray’ı da Mağlup Etti

0
129

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Galatasaray’ı 84-82 mağlup ederek yenişmezlik serisini sürdürdü.

Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleye hızlı ve etkili giriş yapan temsilcimiz, ilk periyodu 22-21 önde tamamladı. Hatay’ın Melekleri ikinci çeyrekte de etkili hücumlarla oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başardı ancak son saniyelerde geriye düşerek, soyunma odasına 40-41 mağlup gitti.

Pota altını etkili kullanarak ikinci devreye başlayan melekler, rakibinin 3 sayı çizgisinin gerisinden attığı şutlara engel olamayınca son periyoda da 61-64 geride girdi. Zorlu mücadelenin son çeyreğinde taraftar desteğini de yanına alan Hatay temsilcisi, etkili oyunu ve dış atışlardan bulduğu sayılar ile mücadeleyi 84-82 kazanarak altıncı haftada da galibiyet elde etmesini bildi.

Hatay’ın Melekleri, bu sezon 6’da 6 yaparak 12 puanla 2’inci sıraya yerleşirken, temsilcimiz Fenerbahçe’den sonra bu sezon ligde namaglûp unvanına sahip ikinci takım olma özelliğini koruyor.

Meleklerin, zorlu Galatasaray maçını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ile HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Başkan Vekili Selim Matkap ve çok sayıda sporsever izledi.