Hatay’ın Melekleri Fenerbahçe’den Avantaj Koparamadı

0
133

bayan basketbol (49)Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile Perşembe günü Fenerbahçe Metro Arena’da karşı karşıya geldi. Final serisinin ikinci maçı da mücadeleci ruhlarını ortaya döken iki takımın enfes mücadelesine sahne oldu.

İlk hücum şansını iyi değerlendiren Hatay’ın Melekleri, ilk sayıyı alarak maça hızlı başladı. Serinin ilk maçını kazanarak 1-0 öne geçen Fenerbahçe, ilk periyodu 17-15 önde tamamladı. İkinci periyotta daha derli toplu bir oyun sergileyen temsilcimiz başarılı atışlar sonunda elde ettiği 12 sayı ile ikinci çeyreği 23-27 önde noktaladı.

Şampiyonluk yolunda elde edilecek galibiyetin farkında bir oyun sergileyen Melekler, takım ruhunu ortaya koyarak Eurolig’de mücadele eden Fenerbahçe karşısında direnerek üçüncü periyodu da 40-46 önde bitirdi. Finale yakışan, çekişmeli geçen maç sonunda ev sahibi avantajı ve taraftar desteğini iyi değerlendiren Fenerbahçe, karşılıklı top kayıplarına rağmen güçlü kadrosunun avantajıyla maçı son periyotta 64-59 kazanmasını bildi ve seride durumu 2-0’a getirdi.

Hatay’ın Melekleri Ateşli Taraftarına Güveniyor

İlk iki maçı kıl payı kaçıran Hatay’ın Melekleri, final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe’yi bu kez evinde konuk edecek. Serinin üçüncü maçı 8 Mayıs 2016 Pazar günü (yarın) saat 18.30’da Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Şampiyonluk yolunda kritik bir viraja giren Hatay BŞB, bu önemli mücadelede Hataylı tüm sporseverlerin desteğini yanında hissetmek istiyor.

bayan basketbol (50)

Çeyrek final serisinde Samsun Canik Belediyespor’u 2-0 yenerek yarı finalde Mersin Büyükşehir ile karşılaşan Hataylı bayan basketbolcular, bu seride de rakibini 3-1 yenerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Final serisinin ilk iki maçını Fenerbahçe’nin sahasında oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, iki maçta da baştan sona üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibine şanssız bir şekilde boyun eğerek seride 2-0 geriye düştü.

Hatay’ın Melekleri, Umutlarını Yeniden Yeşertmek İstiyorlar

Zor maçların takımı olan Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı, ortaya koyduğu mücadele ile basketbol severlerin en çok takdir ettiği ve beğeniyle izlediği ekiplerin başında yer alırken, Pazar günü oynanacak mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Hatay’ın Melekleri, bu maçtan galip gelerek seride durumu 2-1’e getirmek ve şampiyonluk yolundaki umutlarını yeşertmek istiyor.

TRT Spor ekranlarından da naklen yayınlanacak şampiyonluk mücadelesinde ateşli taraftarının desteğiyle Fenerbahçe’ye sahayı dar etmek isteyen Hatay temsilcisinde hayati maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here