Hatay’ın Melekleri Ev Sahibi Avantajını Kullanamadı

0
62

bayan-basketbol-41Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Bellona AGÜ’yü konuk etti. Antakya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma, baştan sona büyük çekişmeye sahne oldu.

Karşılaşmaya Natalie, Bahar, Snytsina, Gamze ve Paris ilk beşiyle başlayan Hatay’ın Melekleri, ilk molaya 12-15 geride girdi ve karşılaşmanın ilk çeyreğini de 14-22 geride kapattı. İkinci çeyrekte başa baş bir mücadele ortaya koyan Hatay temsilcisi, bulduğu dış atışlara rağmen soyunma odasına 37-43 geride gitti.

bayan-basketbol-42

Üçüncü çeyrekte rakip takımı alan savunmasıyla durdurmayı deneyen Mavi-Beyazlılar, Gamze Takmaz ve Natalie Hurst’un bulduğu dış atışlarla 10 sayılık farkı eritti ancak son çeyreği 50-51’lik skorla yine geride tamamladı. Son çeyreğe hızlı başlayan Hatay temsilcisi son üç dakikaya girerken durumu 59-59’a getirdi. Maçın son anlarında hücum opsiyonunu arttırarak pota altında bulduğu sayılarla maçtan kopmayan Hatay’ın melekleri maçın normal süresini 64-64’lük skorla berabere tamamladı. Uzatma dakikalarına taraftarının da desteği ile başlayan Hatay temsilcisi son saniyelerde bulduğu fırsatları değerlendiremeyerek nefes kesen maçtan 74-73 mağlup ayrıldı.

Hatay’ın meleklerinde Courtney Paris 30 sayı ve 20 ribaundla maçın en skorer ismi olurken, Kayseri temsilcisinde Jelena Dublevıc 18 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle maçı noktaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here