“Hatay’ın En Büyük Sürprizini Gerçekleştireceğiz..!”

0
51

chp belen5CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Oldukça İddialı

2014 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Belen’de seçimlere oldukça iddialı hazırlandıklarını söyledi. Belen tarihinde bir ilki gerçekleştireceklerini kaydeden Yüksel; “Hatay’ın en büyük sürprizini gerçekleştireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Belen’i sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmayı hedef edindiklerini söyleyen Yüksel; “CHP Belen ilçe teşkilatı olarak, yerel seçimlerde sadece Belen’in değil, Hatay’ın en büyük sürprizini gerçekleştireceğiz. Hedefimiz, Belen’in tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, sosyal demokrat belediyeciliği ilçeye tanıtmak ve halka hizmeti tam manasıyla yerine getirmektir. Ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımın inancı ve çalışmaları sayesinde bu hedefimize ulaşacağımıza da yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

CHP olarak ilçede zirveye tırmandıklarına işaret eden Yüksel; “Belediyecilik ve yerel yönetim sadece suyun akıtılması, kaldırım ve yolların düzenlenmesi veya çöplerin toplanması değildir. Bunlarda bile 21. yüzyılda olmamıza rağmen hala büyük eksiklikler ve aksaklıklar vardır. Önümüzdeki dönemde, Belen’de CHP Bayrağını zirveye taşıyarak, yerel yönetimin sosyal ve kültürel açıdan yine ayrıca sağlık açısından nasıl yapılacağını Hatay kamuoyuna ispatlayacağız” dedi.

Seçimlere uzlaşma sonunda tek adayla hazırlanmak istediklerine de değinen CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “Son olarak şunu belirtmeliyim ki bugüne kadar ilçemiz adına partimize yakışır nitelikte 3 aday adayı ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Bir uzlaşı ve anlaşma ile aday sayımızı da bire düşürüp yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here