Hatay Vergi Dairesi Başkanından İTSO’ya Ziyaret

0
66

İçerisinde bulunduğumuz vergi haftası münasebetiyle kentimize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştiren Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, bu ziyaretleri kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Bülent Seküçoğlu ve İTSO yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Hatay Vergi Dairesi Başkanı  Kazım Karaca,  İskenderun Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Sahil Vergi Dairesi müdürü Ahmet Erçıktı, İskenderun ekonomisi ve vergi konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Vergi Haftası nedeniyle Hatay genelinde sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret ettiklerini belirten Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, vergi tahsilatında İskenderun’un çok önemli bir paya sahip olduğunu vurgulayarak, Ticaret Odasının da bölge ekonomisine önemli katkı sağladığını söyledi. Vergilerin toplanması, tahsilatların  yapılması, mükelleflerin sorunlarının çözümü noktasında bu tür ziyaretleri birebir yaptığını belirten Karaca, İTSO yönetim kurulu üyelerine merak ettikleri konular hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu da, verginin mükellefler için çok önemli olduğunu, her mükellefin vergisini zamanında ödemesi ile bir vatandaşlık görevini yerine getireceğini söyledi. İTSO yönetim kurulu üyesi Bedrettin Öz ise, İskenderun’un limanı, karayolu, demiryolu ve havayolu ile bölgenin lokomotifi konumunda olduğunu belirterek, İskenderun Hassa arasındaki tünelin açılması ile İskenderun’un Dubai değil, Abudabi’yi de geçeceğini belirterek, bölgenin ekonomik anlamda ne kadar önemli bir konuma sahip olduğunu dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here