Hatay Şampiyonu Jimnastikçiler Başkan Dingil’i Ziyaret Etti

0
495

bld-jimnastik1İlk ve Ortaokulları arası yapılan Artistik Jimnastik Türkiye şampiyonasının Hatay ayağında takım halinde il birincisi olan Namık Kemal Ortaokulu jimnastik takımı ve şampiyonada derece yapan öğrenciler, kendilerini yetiştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde fahri olarak jimnastik antrenörlüğü yapan Mehmet Ciğerli ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, başarılarının sevincini paylaştılar.

Ziyaret eden küçük Jimnastikçileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başarılarından dolayı onları kutladı. Antrenör Mehmet Ciğerli, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e destek ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek; “Jimnastik tüm spor dallarının temelidir. Eğer bir öğrenci ana sınıfından itibaren jimnastik sporuyla uğraşırsa ortalama beş yıl içerisinde çok büyük değerler kazanacaktır. Aynı zamanda diğer sporlara alt yapı oluşturacaktır. İskenderunlulara ve velilerimize  jimnastik konusunda biraz daha duyarlı olmalarını ve çocukların ana sınıfından itibaren jimnastik branşında faaliyet göstermesini tavsiye ediyorum” dedi.

Antakya’da yapılan okullar arası artistik jimnastik şampiyonasında İskenderun’u başarıyla temsil eden Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri Zehra Nur Ciğerli, Simge Deliçay ve Eylül Kurtoğlu’nun küçük kızlar kategorisinde takım halinde İl birinciliğini elde ettiğinden de söz eden Antrenör Ciğerli; “Sporcu öğrencilerimiz, 5-8 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler” diye konuştu.

Sporun önemine değinen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Sizlerle gurur duyuyoruz. Siz bizleri yani İskenderun’u temsil ediyorsunuz. Türkiye Şampiyonası’ndan da aynı başarıyı gösterip, başarı ile döneceğinize inanıyorum. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here