“Hatay Halkı AKP’nin Hesabını Yerel Seçimde Verecektir”

0
66

mevlüt dudu açıklama28CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu Halkla Bütünleşme Toplantılarını Sürdürüyor…

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve parti ilçe yöneticileri Sakarya Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların eleştiri ve isteklerini dinleyen ve sorunlarını tespit eden Hatay Milletvekili Dudu, İlçe Başkanı Uyar ve Belediye Başkanı Civelek, daha sonra sorunlar ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

CHP Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Sakarya Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında AKP’nin Hatay ile ilgili tasarruflarını dile getirerek; “Bizler CHP olarak İskenderun ve Hatay’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. AKP Hükümeti bu sorunları çözeceğine İskenderun’u da, Hatay’ı da her geçen gün biraz daha geriye götürüyor. Hatay olarak AKP’nin yanlış Suriye politikaları nedeniyle ekonomik büyük bir darbe yedik. Şimdi de demir çelik ihtisas bölgesi olarak tahsis edilen yere termik santraller yaparak İskenderun’u yaşanamaz bir yere dönüştürmek istiyorlar. Hatay’ın verdiklerini karşılığını Hükümet olarak ödemedikleri gibi, yandaşlarının çıkarları için memleketimizi yangın yerine çevirmek istiyorlar. Ama başta İskenderun olmak üzere Hatay halkı AKP’nin hesabını yerel seçimlerde verecektir. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm belediyeleri kazanacağız” dedi.

Konuşmasında İmralı ile ilgili de bir değerlendirme yapan Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “Hiçbir şey gizli kalmaz. Kimse bu ülkede kan dökülmesini istemiyor. En çok da CHP ve bizler istemiyoruz. Bu konuda tek samimi olan da bizleriz. Çünkü terörden nemalanmayan tek partiyiz. İmralı ile Erdoğan’ın kol kola girmesinin sebebi er ya da geç ortaya çıkacak ve herkesin boyu görülecektir. İşte o zaman oyunun sonu da ortaya çıkacak ve bu insanlar herkesin haddini verecekleri oylarla, bildirecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here