Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş; “Alın Teri ve Emek En Yüce Değerdir”

0
141

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunarak; “Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana insan olarak değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Büyükşehir Belediyesi olarak da emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. 1 Mayıs; şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmalıdır. 1 Mayıs’ı kaygı, korku, telaş günü gibi karşılama duygusundan ivedilikle kurtularak, dünyada 165 ülkenin kutladığı gibi bir mutluluk, bir sevinç, bir emek, dayanışma, barış, bahar güzelliği olarak kutlamamız gerekmektedir.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm emekçilerin, demokratik hak ve özgürlükleri için canları pahasına verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs’ı içtenlikle kutluyorum. Bu yıl da isteklerini, sıkıntılarını alanlarda kararlı biçimde, barış, sevgi, dostluk içinde dile getirmelerini, bayramın özüne uygun biçimde kutlanmasını diliyor, işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramının barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here